Shipping


KÖPVILLKOR

Personuppgifter
För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält vid kundregistreringen. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister. Det är viktigt att vi får din e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order, men du kan själv välja om du vill ha nyhetsutskick från oss eller inte.

Leveransvillkor och fraktkostnader
Leveranser tar 3-7 arbetsdagar och skickas med Postnord. Beräknad fraktkostnad visas i kassan innan du lägger din order. Vi garanterar inte att varorna kommer fram inom angiven leveranstid då oförutsedda förseningar kan uppstå. Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

Betalningsvillkor
Vi erbjuder betalning mot faktura, kortbetalning och swish. Betalning via faktura eller med kort görs via butikens kassa, medan swish är möjligt om du kontaktar kundtjänst. Vi levererar inte mot postförskott.

Ångerrätt
Full ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du mottagit varan. Du får full återbetalning exklusive frakt så fort vi mottagit varan. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit produkten i obruten förpackning. Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar, men du betalar själv för returporto. Observera att du alltid är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras dig. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter.

Ej uthämtade paket
För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Reklamationer
Får du en felaktig eller defekt vara ska du alltid kontakta kundtjänst så fort felet upptäckts. Vissa defekta varor ska returneras och märkas med ett returnummer. Defektretur sker alltid på vår bekostnad, men du får inte returnera utan att först kontakta oss. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter. En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri. Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 5 dagar till kundtjänst.

Reklamation och retur skickas till:

Moiety art and design
Annerovägen 4
24538 Staffanstorp
Sverige